"Big Smille, pentru Eva, este de 6 ani a doua familie, a doua casa, este locul in care a crescut frumos moral si intelectual, locul in care se duce cu bucurie, unde invata sa fie om printre alti oameni frumosi. Big Smille, pentru noi, in calitate de parinti, a fost gradinita, acum scoala unde stim ca Eva este in siguranta si unde vedem in fiecare seara ca a mai crescut, ca noi legaturi s-au mai facut in mintea si sufletul ei. Pentru aceste motive multumim celor care fac ceea ce e Big Smille."

Nicoleta Habasescu

Acest formular colectează adresa dumneavoastră de e-mail, pentru a putea să vă ține la curent cu ultimele noutăți și oferte. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidențialitate.

 

Activitati la Gradinita

Ziua la Big Smile incepe cu Activitatile de  dezvoltare personala . Una dintre cele trei activitati este Intalnirea de dimineata. Initiata de educatoare intalnirea de dimineata ofera copiilor posibilitatea de a impartasi ganduri sau experiente, de a formula intrebari si raspunsuri. Se discuta programul si noutatile din ziua respectiva.

ALA – reprezinta activitatile la libera alegere- oraganizate pe centre de interes ( biblioteca, stiinte, arta, joc de masa, joc de rol).

Un rol important in orarul zilnic il au activitatile pe domenii experentiale ADE

DLC  - domeniul limba si comunicare

DS- activitati matematice ; cunoasterea mediului

DEC – domeniul estetic creativ ( muzica, desen)

DOS – domeniul om si societate

DPM – domeniu psiho - motric

Activitatile pe domenii de invatare sunt activitati integrate sau pe discipline , desfasurate cu copii in cadrul unor proiecte  planificate in functie de curriculum.

Curriculum Big Smile se bazeaza pe curriculum national aprobat de M.E.N , la care se adauga elemente specifice menite sa creeze un program educational echilibrat.

Invatand prin joc ne propunem sa dezvoltam aptitudinile fiecarui copil, cunoasterea si capacitatea de intelegere a acestora, sa incurajam exprimarea creativa a copiilor.

Adaptam activitatile didactice cu ajutorul centrelor de interes  astfel incat sa corespunda nevoilor si intereselor fiecarui copil.

Temele alese sunt dezvoltate pe parcursul saptamanii si in cadrul atelierului de arta, unde copiii picteaza, modeleaza, creeaza, invata sa lucreze in grup temele propuse.

Toate informatiile care privesc activitatile educationale si extrascolare sunt communicate saptamanal parintilor cu ajutorul unei platforme online de management educational.

In programul educational Big Smile, dezvoltarea emotionala, cursurile de lb. engleza , arta si sportul au un loc important si bine stabilit.

Activitati optionale:

  • Atelier robotica
  • Dans modern
  • Sah
  • Ju jitsu
  • Pian
  • Lb. germane
  • Tenis
  • Inot