"Big Smille, pentru Eva, este de 6 ani a doua familie, a doua casa, este locul in care a crescut frumos moral si intelectual, locul in care se duce cu bucurie, unde invata sa fie om printre alti oameni frumosi. Big Smille, pentru noi, in calitate de parinti, a fost gradinita, acum scoala unde stim ca Eva este in siguranta si unde vedem in fiecare seara ca a mai crescut, ca noi legaturi s-au mai facut in mintea si sufletul ei. Pentru aceste motive multumim celor care fac ceea ce e Big Smille."

Nicoleta Habasescu

Acest formular colectează adresa dumneavoastră de e-mail, pentru a putea să vă ține la curent cu ultimele noutăți și oferte. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidențialitate.

 

Gradinita Big Smile, Bucuresti

Aici incurajam copiii sa iubeasca cartile si magia literelor, sa descopere stiintele, sa creeze, sa se dezvolte fizic armonios si sanatos, si toate acestea le facem cu ajutorul unor oameni minunati: educatorii nostri.

Proiectul gradinitei Big Smile porneste de la modelul educatiei individualizate care sustine predispozitiile si potentialul fiecarui copil.

Gradinita Big Smile din Bucuresti este cu predare intensiva in limba engleza, prezenta profesorului de limba engleza la fiecare grupa pe parcursul intregii zile asigura copiilor acumulare de cunostiinte de limba engleza rapide si constante.

S-a acordat o atentie deosebita selectarii personalului gradinitei astfel incat copiii nostri sa beneficieze de cea
mai buna educatie si ingrijire.

Grupele sunt formate din maxim 15 copii. Fiecare grupa are o educatoare si un profesor de limba straina engleza.


Activitatea de educatie se face conform programei Ministerului Educatiei si Cercetarii tinand cont de evaluarea initiala si evolutia individuala a fiecarui copil in parte.


Big Smile Gradinita & After Shcool include in tariful standard aplicat urmatoarele:

-activitati educationale sub indrumarea unei educatoare

-Cursuri zilnice de limba engleza cu profesor de lb. engleza

-cursuri de dezvoltare personala sustinute de psihologul gradinitei

- cursuri de arta plastica cu  profesor  de arta

-asistenta medicala

-mic, dejun, fructe, pranz, gustare

-toate materialele didactice necesare desfasurarii activitatilor educationale si recreative

- toate activitatile extrascolare ( 2-3 /luna)

Cluburi si activitati extra-scolare:

  • Vizionare de spectacole de teatru
  • Vizionare spectacole de opera comica pentru copii
  • Vizionare spectacole de circ
  • Vizite la zoo, muzee, ferma de animale
  • Excursii drumetii
  • Atelier robotica, dans modern, sah, ju jitsu, lb. germana, pian, inot, tenis
Gradinita functioneaza intr-o vila noua de 600 mp in zona Parc Tineretului - Parc Carol -  pe Calea Serban Voda, dispune de o curte de 250 mp unde copiii se pot bucura de  un spatiu de joaca  special amenajat pentru ei. Gradinita dispune de bucatarie proprie amenajata intr-un spatiu de 100 mp. Bucataria este avizata DSV si Sanepid. Meniul este creeat de un nutritionist .

Comunicarea intre parinti, elevi, cadre didactice se face cu ajutorul unei platforme online de management educational.  O comunicare eficienta , in timp real. Parintii au acces de oriunde si oricand la informatiile care privesc procesul educational  al copilului lor.

Parintii au posibilitatea sa acceseze sistem de supraveghere video existent in gradinita.

Afla mai multe si despre Scoala primara Big Smile!