"Big Smille, pentru Eva, este de 6 ani a doua familie, a doua casa, este locul in care a crescut frumos moral si intelectual, locul in care se duce cu bucurie, unde invata sa fie om printre alti oameni frumosi. Big Smille, pentru noi, in calitate de parinti, a fost gradinita, acum scoala unde stim ca Eva este in siguranta si unde vedem in fiecare seara ca a mai crescut, ca noi legaturi s-au mai facut in mintea si sufletul ei. Pentru aceste motive multumim celor care fac ceea ce e Big Smille."

Nicoleta Habasescu

Acest formular colectează adresa dumneavoastră de e-mail, pentru a putea să vă ține la curent cu ultimele noutăți și oferte. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidențialitate.

 

Program si Tarife Big Smile

Afla ce program i se potriveste cel mai bine copilului tau:

PROGRAM

DESCRIERE

TARIF

 

GRADINITA

Program scurt

8.00 - 14.00

Mic dejun,gustare, pranz,  activitati educationale, activitati optionale, activitati in aer liber, activitati extrascolare (minim 3 pe luna), cursuri zilnice  de limba engleza , cursuri de arta plastica, ora de sport, cursuri de dezvoltare personala.

 

1.100

/

 1.300

Ron

 

GRADINITA

Program normal

8.00 - 18.30

Mic dejun,fructe,pranz, gustare, activitati educationale, activitati optionale, activitati in aer liber, activitati extrascolare ( minim 3 pe luna), cursuri zilnice de limba engleza, cursuri de arta plastica, ora de sport, cursuri de dezvoltare personala, odihna, activitati de recreative.

 

1.300

/

 1.500

Ron

 

SCOALA -nivel primar

Program normal

8.00 - 13.30

Mic dejun,fructe, pranz, cursuri - respectand curriculum national, ore de limba engleza (x5/saptamana), ore de arta plastica, cursuri de dezvoltare personala, ore de educatie fizica.

 

OPTIONAL: Pregatirea temelor- in program de after school . Taxa suplimentara - 200Ron.

1.500 Ron

Big Smile dispune de bucatarie proprie, spatiu amenajat conform standardelor DSV si Sanepid.