Gradinita Big Smile promoveaza educatia de excelenta, descoperind, dezvoltand si promovand potentialul nativ al fiecarui copil.

Curricumul Big Smile are la baza curriculum national avizat de M.E.N  la care se adauga elemente specifice  menite sa creeze un program educational echilibrat.

In programul educational Big Smile

  • dezvoltarea inteligentei emotionale
  • limbile straine
  • arta plastica
  • sportul

au locul lor bine definit.

Scopul nostru este de a oferi copiilor cunostiintele necesare pentru a putea aborda orice domeniu.

Optimizam programa romaneasca prin metode eficiente de predare, invatare si evaluare.

Cursurile de limba engleza detin un procent important in curriculum nostru.  Avem minim 5 ore de predare cu un profesor de limba engleza, folosim  manuale publicate de edituri internationale, evaluam periodic cunostiintele acumulate de catre copii.

Cursurile de arta  expun copiii la cultura, le dezvolta  creativitatea si lasa imaginatia sa se exprime.

Orele de dezvoltare personala urmaresc dezvoltarea capacitatii de a lucra in echipa , cresterea comunicarii, stimularea capacitatii perceptive, dezvoltarea motricitatii generale, cresterea increderii in sine si ceilalti, dezvoltarea imaginatiei, stimularea atentiei.

Orele de sport ne dezvolta armonios si sanatos copiii.

Cluburile permit valorificarea inclinatiilor, talentului fiecarui copil in parte.

Existenta unui portofoliu pentru fiecare elev( fise de lucru, teste, evaluari) ajuta la urmarirea progresului copilului.

Consultatiile individuale urmaresc intarirea comunicarii dintre profesori si parinti, scopul fiind evolutia ascendenta a elevului pe parcursul intregii perioade de studiu.

Activitatile extracurriculare sunt incluse in taxa scolara. De la vernisaje, expozitii, vizite la muzee, vizionari de spectacole la excursii si proiecte ecologice sau cu tema sportiva , toate activitatilesunt alese astfel incat sa imbine recreerea atat de necesara cu procesul de invatare.